Олександр Вовк
пивовар

Олександр Вовк


Безумовно, пиво - головний напій пивного ресторану «Богемський». Саме Олександр варить для вас найсмачніші сорти пінного та уважно слідкує за його якістю. «Живого» вам пива, шановні гості!

Ковальчук Ярослав
шеф-кухар

Ковальчук Ярослав


В кулінарному світі є свої зірки, до вершин яких прагне кожен кулінар. Тому я вчуся, розвиваюся та насолоджуюся своєю роботою кожен день .

Віталій Дробко
кухар-мангальщик

Віталій Дробко


«Відмінна атмосфера закладу, робота в команді, практика та відточування майстерності, а головне - вдячні та ситі гості».

Наталія Бєлоконь
шеф-кондитер

Наталія Бєлоконь


На моє запитання - як же так смачно можна приготувати начебто звичний «Наполеон», вона відповіла:

«Муза, як і у будь-якої людини, яка пов’язана з творчістю, в мене є.

Ви ж не будете сперечатися з тим, що кондитер і творчість це нероздільні поняття?

І вона балує мене своїм регулярним відвідуванням. Кожного разу, коли я готую щось традиційне, підкрадається муза із запитанням «а що, коли…?», і починається процес заміни інгредієнтів та створення нового смаку.

Посмішка замовників, коли вони бачать мій торт це найбільш позитивний відгук про мою роботу. У такі моменти я пам’ятаю, що не дарма творила всю ніч і вигадувала новий рецепт.»

Олександра Шуликова
шеф-пекар

Олександра Шуликова


Головне в моїй професії міцні руки, тому що за день доводиться вимішувати багато тіста, яке потім перетворюється в ароматні вертути, печиво та іншу смачну випічку.

Лисенко Олексій
шеф-кухар паназія та суші

Лисенко Олексій


«Люблю поєднання продуктів японської кухні, її глибоку філософію та красу. Намагаюся вдосконалюватися і осягати тонкощі кулінарної майстерності у команді професіоналів та творчих людей».

Ткаченко Віталій
суші-кухар

Ткаченко Віталій


«Я з дитинства мріяв стати кухарем і знайшов своє місце у цьому напрямку. Мені дуже подобається працювати в цій команді!».

Павло Кошель
офіціант

Павло Кошель


Фото обрано не випадково. Ми хотіли показати, що наш персонал не тільки виконує якісно свої професійні обов’язки, а й підходить до роботи творчо: «На жодній іншій роботі я не перевтілювався в різні образи стільки разів, скільки в пивному ресторані «Богемський». Вже працюю над новим!».

Клименко Лілія
заступник директора

Клименко Лілія


Це один зі старійшин ресторану (не за віком, а за часом роботи, звичайно). Лілія, завжди і про все знає. Навіть повороту її брови досить, щоб робота нормалізувалася. Тендітна на вигляд дівчина, але іноді зовнішній вигляд буває дуже оманливим. Адже втримати штурвал такого величезного корабля, як пивний ресторан «Богемський», під силу не кожному!

Юхим Карась
піаніст

Юхим Карась


Музичний, чарівний, веселий та відкритий наш Юхим Борисович. Ми його обожнюємо!!!

Анастасія Мілецька
адміністратор

Анастасія Мілецька


«Я справді люблю свою роботу та ніколи не перестаю навчатися улюбленій справі. Найкращі моменти в роботі це щира вдячність гостей за час, який вони провели в нашому ресторані. Це не просто слова. Вдячність гостей, які до нас приходять це найкращий результат та визнання моєї роботи та роботи всього колективу пивного ресторану «Богемський».

Олександр Огородніков
адміністратор

Олександр Огородніков


«Пивний ресторан «Богемський» - це найкраще та найспокійніше місце на землі, місце, де з тобою не може статися нічого поганого. А якщо серйозно, головна відмінність нашого ресторану це те, що ми дуже прискіпливо ставимося до якості нашого сервісу, до якості нашої кухні. Ми йдемо від посередності, недбалого обслуговування та намагаємося знайти підхід до кожного гостя індивідуально. І звісно ж ми ретельно слідкуємо за усіма новими трендами у ресторанному бізнесі».

Світлана Вєтрова
адміністратор Par le Cinema

Світлана Вєтрова


«Люблю кондитерську Par le Cinema! Всю свою увагу, час та душу в неї вкладаю. Іноді виникають складнощі, але це не заважає мені продовжувати любити свою справу».

Наш директор завжди на зв'язку. Будь-яке повідомлення і побажання від гостей нашого ресторану не залишиться без уваги.

Пишіть нам: info@bogemsky.com.ua