м.
Одеса, Україна,
65012
Семафорний провулок, 4
Fontan Sky center, 3-й поверх
Меню нашого ресторану складають страви української та європейської кухонь, смак яких ідеально підкреслює свіжозварене «живе» пиво
Легке, слабоалкогольне пиво, зварене за класичною рецептурою, із пльзенського солоду та жатецького хмелю, має виражений характер солоду та злегка гіркуватий хмельовий смак.
250/500/1000
Напівтемне пиво, в якому гармонійно поєднується аромат пльзенського та карамельного солодів, має м’який карамельний післясмак з м’якою хмельовою гірчинкою
250/500/1000
Креветки, гребінець, мідії, обсмажені на грилі, авокадо, стружка тунця, заправлений імбирно-лаймовим соусом з теріякі та сирно-вершковим мусом
250
Качина печінка в карамельному соусі, картопля, шпинат, лохина під соусом на основі мигдальної олії з горіховою пастою та лаймом
300
Мікс салатів, авокадо, в’ялені томати, огірок, селера, подається під соусом зі шпинату, кінзи, часнику і волоського горіха з сумішшю оливкової та кунжутної олій
250
GranaPadano, Radamer, Gorgonzola, Chèvreяблуко в солоній карамелі, горіхи, печиво з пармезану та в‘ялених томатів
200/60/20
прошуто, ковбаси салямі: Пепероні та Наполі, сирChèvreз італійськими травами, помідори чері, масло з чорною сіллю, маслини, оливки, брус кета
120/80/50/50/30
Маринована в темному пиві, подається з тушкованою капустою і смаженою картоплею
700/200/150
Подається з лавашем, запеченим на мангалі з сиром та зеленню, мікс салатів та помідорами чері, соус BBQ
180|100|150|50
Маринованих у темному пиві з соусом чілі, подається з міксом салатів та помідорами чері, соус перцевий
500/100/50
Риба морський чорт, гребінець, хвости тигрових креветок, обсмажені у вершковому соусі, подаються з тартаром із лосося та чіабатою
350/40
Подаються зі смаженою молодою картоплею, печерицями та білими грибами, соус перцевий
130/250/60
м.
Одеса, Україна,
65012
Семафорний провулок, 4
Fontan Sky center, 3-й поверх
Пн - Нд: 12:00 - 00:00